Spa i Wellness

Prenoćište Laguna Lux Idealno mesto za odmor i noćenje u Nišu

U želji da vam u našem hotelu bude što prijatnije i opuštenije, napravili smo malu oazu uživanja za vas:

Hidromasažna kada

Hidro, aero i hromo terapija je najbolji lek protiv stresa i napetosti. Mlazevi vode deluju poput masažera i opuštaju napete mišiće i tkivo, podstiču dotok kiseonika i hranljivih materija. Boravak u toploj vodi podstiče cirkulaciju i limfnu drenažu. Hidromasaža stimuliše metabolizam i povoljno deluje na kardio vaskularni sistem, kao i na bolove u mišićima i glavobolju.

Infracrvena sauna

Infracrveni zraci prodiru oko 1cm u kožu i potkožno tkivo, a onda se putem krvotoka toplota širi po celom telu. Temperatura delovanja je između 50 i 70 stepeni i mnogo je efikasnija od finske saune. Blagotvorna je za detoksikaciju organizma, podizanje imuniteta, kod alergija, promena na koži i reume. Preporuka za korišćenje je jednom do dva puta nedeljno po 20-30 minuta. Nakon saune, predlažemo vam tuširanje i uživanje u laganim napicima.

Slana soba

Boravak u sobi obloženoj solju zasniva se na udisanju mikročestica prirodne kamene soli i aerosola koji se putem halogeneratora raspršuje po prostoriji. Haloterapija povoljno deluje na astmu, upalu sinusa i uha, obnavljanje sluzokože disajnih organa, kao i kod promena na koži, alergija i iscrpljenosti. Preporučeno vreme terapije za odrasle je 40 minuta, a za decu 20 minuta dnevno, u seriji od 10-15 tretmana.

Ručna masaža

Masaža pojačava cirkulaciju krvi, što znači da donosi više kiseonika, a odnosi više štetnih materija iz ćelija mišića. To je i glavna korist masaže. Mišići napunjeni kiseonikom imaju više energije za svakodnevne aktivnosti. Pored toga, masaža pomaže bolnim mišićima i zglobovima, povećava gipkost tela i tonus kože i deluje antistresno. Masaža nije samo obična relaksacija. To je i preventiva protiv nakupljanja stresa i emotivne i fizičke napetosti. Prosečno trajanje masaže celog tela traje oko sat vremena.

Radno vreme od 13-21 h uz obavezno zakazivanje tretmana.

Cenovnik usluga u Spa i Wellness centru:

 

PAKET: Hidromasažna kada, slana soba i sauna (za jednu osobu) 2000 RSD
PAKET: Hidromasažna kada, slana soba i sauna (za dve osobe) 3000 RSD
Svaka usluga posebno (za jednu osobu) 1000 RSD
Svaka usluga posebno (za dve osobe) 1500 RSD
Ručna masaža celog tela (60 minuta) 3000 RSD
Ručna masaža parcijalna (30 minuta) 1900 RSD