O nama

Prenoćište Laguna Lux Idealno mesto za odmor i noćenje u Nišu

Laguna lux je nov, moderno uređen objekat koji će u potpunosti zadovoljiti Vašu potrebu za udobnim, mirnim i kompletno opremljenim prostorom kada ste u našem gradu.

Idealna lokacija

Laguna lux se nalazi na par minuta od glavnog šetališta, tržnih centara Kalče, Foruma i podzemnog prolaza. Iako je u centru grada, prenoćište Laguna lux je veoma intimno i prijatno mesto za svaki vid odmora. Našim gostima je obezbeđen i parking.

Moderan smeštaj

Laguna lux raspolaže sa deset soba i jednim studiom. Nudimo vam 1 jednokrevetnu, 8 dvokrevetnih i 2 petokrevetne sobe, od kojih svaka može primiti i manji broj gostiju. Svaka soba poseduje TV, mini bar sa pićem po veoma povoljnim cenama, klimatizaciju, sef, kablovsku TV, Wi-Fi i žičani internet, kao i kupatilo u sklopu svake sobe ili pored nje. Kupatila su lepa i funkcionalna i poseduju tuš kabine, komforne toaletne ormariće kao i fen za kosu.

Usluga na visokom nivou

Na zahtev gostiju moguće su i dodatne usluge:

  • Doručak u našem restoranu ili room servis na zahtev
  • Besplatno uslužno pranje odeće za duže boravke
  • Besplatno uslužno peglanje odeće za duže boravke
  • Usluga budjenja

Sadržaji

Recepcija

Recepcija hotela otvorena je 24 sata. Spremni smo da Vam pružimo detaljne informacije o hotelskim uslugama kao i lokacijama u gradu i gradskim događajima.

Restoran

Moderno uređen kutak za doručak i opuštanje uz omiljeno piće i prijatnu atmosferu. To je mesto gde gosti mogu podeliti svoje prijatne doživljaje dok probaju specijalitete koje nudimo.

Sobna usluga

Sobna usluga je dostupna od 7.00 časova ujutru do 23.00 časova uveče. U okviru sobne usluge nudimo sve sa bar menija i doručak. Svoj izbor možete napraviti sa liste menija dostupnih u svakoj sobi.

Kafe bar

Kafe Bar u hotelu odražava njegovu ukupnu atmosferu koja obiluje sofisticiranošću, toplinom i dobrodošlicom. Veoma opuštajuće mesto, sa detljima koji Vam donose atmosferu privatnog doma.

Internet

Wi-Fi i žičani internet je dostupan u celom hotelu. Dok odmarate u svojoj sobi, možete pregledati svoju e-poštu i biti povezani sa Vašim poslovima 24 sata. Internet je dostupan i dok se opuštate u kafe baru.

Pranje i peglanje

Uslužno pranje i peglanje veša upotrebom najkvalitetnijih preparata. Svaki Vaš zahtev za usluge pranja, peglanja i slično, biće besplatno procesuiran profesionalno i brzo.